#

Čas lanýžů je tady

Milí hosté

Lanýže jsou zpět – a s nimi i naše nové menu v Portfoliu.
Vzpomínáte na loňskou zásilku od Petra Synka z Laniche – vášnivého lovce lanýžů, který nám každoročně přiváží to nejlepší ze světové nabídky? I letos dorazily lanýže v plné síle a my je s radostí přinášíme na váš talíř.

Přijměte naše pozvání a objevte degustační menu inspirované touto výjimečnou surovinou a její jedinečnou chutí. Začínáme již 27. října 2025. Těšíme se na vaši návštěvu.

Aleš Ryšavý, šéfkuchař

Aleš Ryšavý,
šéfkuchař

Svůj první dotek s kuchyní vyzkoušel na rekreační chatě v horách, která odstartovala sjezdovku dalších skvělých kariérních můstků – např. v restauraci Circle Line pod taktovkou francouzského učitele Jacques Auffraise, nebo šéfkuchařů Carlo Bernardini, Petra Bureše, Nicolas Sale, Gilad Peled. Nemá strach experimentovat. Hotové umění, které dokáže vytvořit na talíři, si proto nesmíte nechat ujít.



MENU

 

Křepelčí vajíčko, brioška s lanýžovým máslem


Tatarák z telecí svíčkové s černým lanýžem, kampotský pepř
435 Kč

Lanýžové tajariny, žloutek
295 Kč


Atlantická treska, zadělávaná podzimní zelenina,
lanýžová emulze
695 Kč


Tažené hovězí žebro, bramborová kaše, glazovaná mrkev,
omáčka s lanýži a kachními foie gras
865 Kč


Čokoláda Michel Cluizel s mořskou solí, zmrzlina
z piemontských lískových oříšků
255 Kč

 

 

Cena za menu: 2 290 Kč

 

Když lanýže přivezl Petr Synek...


Pamatujete na loňské lanýžové menu? Pokud jste ho nestihli, letos máte druhou šanci – tentokrát pod taktovkou šéfkuchaře Aleše, který pro vás připraví nové kulinářské zážitky inspirované chutí a vůní lanýžů.

0