Menu

Pro hosty, kteří navštíví naši restauraci, máme připravenou stálou nabídku na oběd i večeři plnou sezónních jídel a častých novinek. Jako vždy klademe důraz na ty nejkvalitnější suroviny a ještě více než dříve se soustředíme na podporu místních farmářů. V kuchyni, pod vedením šéfkuchaře Tomáše Císařovského, z nich pak vytváříme zážitky na talíři. Přijďte si je k nám užít i vy!

Degustační menu

Chobotnice, krevetový koktejl, avokádo, fenykl a limetka

A: Grüner Veltiner Langenlois 2018, Rabl
B: Champagne Melodie en C., Grand Cru, Le Brun Servenay

Houbové ragů s cuketou a gratinovaným kozím sýrem, jemné pyré z bílé cibule

A: Pinot Blanc 2017, Hintertály, Obelisk
B: Pinot Bianco 2018, Friuli, Toros

Atlantická treska balená v lardu, topinamburový gratin, květák, mrkev, omáčka z černých lanýžů pečených v dřevěném popelu

A: Chardonnay 2018, Gala
B: Chablis Vaillons 2017, 1er Cru Jean Paul&Benoit Droin

Telecí svíčková, bramborové krokety, fava fazole s pančetou, omáčka z lišek

A: Pinot Noir 2018, Milan Sůkal
B: Pinot Noir 2013, Bernard Degat-Py

Ganache z čokolády Michel Cluizel, kokosovo banánová espuma, mučenka

Porto Dow's Ruby

Vinné párování A: 890 Kč

Vinné párování B: 1490 Kč

Menu: 990 Kč

Předkrmy

Hovězí roastbeef, vejce, holandská espuma, bramborový chips

185 Kč

Chobotnice, krevetový koktejl, avokádo, fenykl a limetka

295 Kč

Restovaná kachní játra foie gras, pošírovaná hruška, rybízový gel, čokoláda, brioška

295 Kč

Houbové ragů s cuketou a gratinovaným kozím sýrem, jemné pyré z bílé cibule

225 Kč

Hovězí tartar s lanýžovou majonézou, žloutek z křepelčího vejce, krutony

195 Kč

Hlavní chody

Dezerty

Skořicová cannellona, vanilková hruška s kardamomem, calvados zmrzlina

185 Kč

Ganache z čokolády Michel Cluizel, kokosovo-banánová espuma, mučenka

195 Kč

Vanilkové crème brûlée

205 Kč

Výběr domácích Petit Fours, cena za kus

35 Kč

Výběr sýrů

225 Kč
  • Neobsahuje lepek
  • Vhodné pro vegany
  • Novinka
0