Menu

Degustační menu

Mušle Svatého Jakuba, pyré z máslové dýně, jablka, kaštanová omáčka s lanýži

A: Ryzlink vlašský 2018, U Božích muk, Reisten
B: Pinot Bianco 2017, Toros

Restovaná kachní játra foie gras, pistácie, ovocné želé, kokosová pěna

A: Riesling 2013, Kabinett, Dr. Loosen
B: Riesling 2016, Marcel Deiss

Mořský ďas, barevná čočka s jarní cibulkou, smažené červené zelí, martini omáčka se žlutým kari

A: Pinot Grigio 2018, Colterenzio
B: Pinot Grigio 2017, Castel Rinberg, Elena Walch

Srnčí filet, bramborový fondant, pastinák, kadeřávek, omáčka z višní

A:
B: Chateau Beausejour 2009

Panna cotta se zázvorem a limetkou, ostružiny, mandlová sušenka, malinový sorbet

Muscat de Beaumes de Venise 2017, Domaine des Bernardines

Degustační menu podáváme do 21:30

Vinné párování A: 1090 Kč

Vinné párování B: 1990 Kč

Menu: 1690 Kč

Doporučená vína: 1090 Kč

Předkrmy

Mušle Svatého Jakuba, pyré z máslové dýně, jablka, kaštanová omáčka s lanýži

395 Kč

Restovaná kachní játra foie gras, pistácie, ovocné želé, kokosová pěna

395 Kč

Kozí sýr v listovém těstě, fíky, sušená rajčata, černé olivy a červená řepa

285 Kč

Portfolio burger, máslová dýně, červená řepa, fazole, pálené zelí, houby, křupavá cibulka, majonéza

285 Kč

Telecí karé, pečený lilek, houby, lanýž, nakládaná zelenina

315 Kč

Hlavní chody

Dezerty

Perník s kardamomem a teplou čokoládou, hruška, zmrzlina z vlašských ořechů

235 Kč

Čokoládová ganache, mučenka, banánová zmrzlina

245 Kč

Vanilkové Crème Brûlée

245 Kč

Panna cotta se zázvorem a limetkou, ostružiny, mandlová sušenka, malinový sorbet

235 Kč

Výběr domácích Petit Fours (cena za kus)

35 Kč

Výběr sýrů

285 Kč
  • Neobsahuje lepek
  • Vhodné pro vegany
  • Novinka