Menu

Pro hosty, kteří navštíví naši restauraci, máme připravenou stálou nabídku na oběd i večeři plnou sezónních jídel a častých novinek. Jako vždy klademe důraz na ty nejkvalitnější suroviny a ještě více než dříve se soustředíme na podporu místních farmářů. V kuchyni, pod vedením šéfkuchaře Tomáše Císařovského, z nich pak vytváříme zážitky na talíři. Přijďte si je k nám užít i vy!

Degustační menu

Chobotnice, krevetový koktejl, avokádo, fenykl a limetka

A: Grüner Veltiner Langenlois 2018, Rabl
B: Champagne Melodie en C., Grand Cru, Le Brun Servenay

Houbové ragů s cuketou a gratinovaným kozím sýrem, jemné pyré z bílé cibule

A: Chardonnay Hermes 2018, Gala
B: Saint-Romain Sous Le Chateau 2016, Benjamin Leroux

Okouník mořský, zeleninový tian, artyčoky, redukce z krvavých pomerančů s aperol spritz

A: Rioja 2018, Muga
B: Sancerre Florès 2018, Vincent Pinard

Telecí svíčková, bramborové krokety, topinamburové pyré, fava fazole s pančetou, omáčka z lišek

A: Pinot Noir 2017, Milan Sůkal
B: Pinot Noir 2013, Bernard Degat-Py

Jahodový sorbet, jahody, zakysaná smetana, bazalkový krém, citronový piškot

Ryzlink rýnský 2007, Výběr z cibéb, Sonberk

Degustační menu podáváme do 21:30

Vinné párování A: 890 Kč

Vinné párování B: 1690 Kč

Menu: 990 Kč

Předkrmy

Chobotnice, krevetový koktejl, avokádo, fenykl a limetka

295 Kč

Portfolio caesar salát, farmářské kuře

265 Kč

Carpaccio z hovězí svíčkové, rukola, parmazánová pasta s černými lanýži

245 Kč

Restované kachní prso s foie gras, červené zelí, třešně, brioška

275 Kč

Houbové ragů s cuketou a gratinovaným kozím sýrem, jemné pyré z bílé cibule

225 Kč

Hlavní chody

Dezerty

Jahodový sorbet, jahody, zakysaná smetana, bazalkový krém, citronový piškot

165 Kč

Ganache z čokolády Michel Cluizel, kokosovo-banánová espuma, mučenka

195 Kč

Semifreddo, krém z černých rybízů, lesní ovoce

175 Kč

Výběr domácích Petit Fours, cena za kus

35 Kč

Výběr sýrů

225 Kč
  • Neobsahuje lepek
  • Vhodné pro vegany
  • Novinka
0