Menu

Pro hosty, kteří navštíví naši restauraci, máme připravenou stálou nabídku na oběd i večeři plnou sezónních jídel a častých novinek. Jako vždy klademe důraz na ty nejkvalitnější suroviny a ještě více než dříve se soustředíme na podporu místních farmářů. V kuchyni, pod vedením šéfkuchaře Tomáše Císařovského, z nich pak vytváříme zážitky na talíři. Přijďte si je k nám užít i vy!

Degustační menu

Ceviche ze žlutoploutvého tuňáka, fenykl, dresink z yuzu, manga a koriandru

A: Rulandské šedé 2020, Milan Sůkal
B: Grüner Veltiner 2016, Ried Liebenberg Smaragd FX Pichler

Terina z kachních jater foie gras, želé z Moscata, hroznové víno, brioška s ořechy

A: Ryzlink rýnský 2012, Sonberk
B: Ryzlink rýnský 2012, Sonberk

Mořský okoun, zeleninový tian, citrusy, aperol spritz omáčka

A: Rioja 2018, Muga
B: Sancerre 2016, La Bourgeoise Henri Bourgeoise

Telecí svíčková, celerové pyré, pečené grenaille, chřest, omáčka z lišek

A: Pinot Noir 2018, Milan Sůkal
B: Chambole – Musigny 2013, Domaine Hudelot Baillet

Marinované jahody, omáčka z klementýnek, rebarborový sorbet

A: Riesling Kabinett 2013, Bernkasteler Lay, Dr. Loosen
B: Riesling Kabinett 2013, Bernkasteler Lay, Dr. Loosen

Vinné párování A: 750 Kč

Vinné párování B: 1750 Kč

Menu: 1190 Kč

Předkrmy

Ceviche ze žlutoploutvého tuňáka, fenykl, dresink z yuzu, manga a koriandru

345 Kč

Terina z kachních jater foie gras, želé z Moscata, hroznové víno, brioška s ořechy

365 Kč

Jehněčí tartar se škvarky, šalotkové pyré, topinambur, brusinky, jehněčí jus s ginem

295 Kč

Marinovaný losos s červenou řepou, fenykl, avokádové pyré

195 Kč

Salát z Fregola Sarda a chřestu, olivy, kapary, feta, pinie, dresink z pečených paprik

195 Kč

Hlavní chody

Dezerty

Čokoládové Cannelloni, zázvorová čokoláda, maracuja sorbet

150 Kč

Marinované jahody, omáčka z klementýnek, rebarborový sorbet

185 Kč

Výběr domácích Petit Fours, cena za kus

35 Kč

Výběr sorbetů, cena za kus

60 Kč
  • Neobsahuje lepek
  • Vhodné pro vegany
  • Novinka
0