Menu
Pro hosty, kteří navštíví naši restauraci, máme připravenou stálou nabídku na oběd i večeři plnou sezónních jídel a častých novinek. Jako vždy klademe důraz na ty nejkvalitnější suroviny a ještě více než dříve se soustředíme na podporu místních farmářů. V kuchyni, pod vedením šéfkuchaře Tomáše Císařovského, z nich pak vytváříme zážitky na talíři. Přijďte si je k nám užít i vy!
Degustační menu
Degustační menu si u nás můžete objednat k obědu do 13:00 a k večeři do 21:00
Mušle Svatého Jakuba a argentinské krevety, kukuřičné pyré s červeným kari, kokosovo-krevetová omáčka
A: Rulandské šedé 2021, Sůkal
B: Riesling 2015, Loibner Loibenberg, Smaragd, FX Pichler
Black Angus trhané hovězí, domácí barbecue, špeková nádivka, pálené bílé zelí, cizrnová majonéza s koňakem
A: C´D´C´2021, Cristo di Campobello
B: Bandol Rosé 2020, Chateau Vennieres
Atlantická treska, otevřená raviola, pošírované vejce, divoká brokolice, omáčka s kaviárem z mořských řaspaprik, omáčka z mořských plodů
A: Gruner Veltliner 2020, Langenlois, Rabl
B: Gruner Veltliner 2016, Kirchweg, Franz Hirtzberger
Telecí svíčková, pečená lanýžová polenta, květák, restované houby, redukce z červeného vína
A: Pinot Noir 2019, Domaine Julien
B: Barbaresco 2011, Gaiun Martinenga, Marchesi di Gresy
Čokoladové parfait, vanilkový jogurt, zmrzlina ze slaného karamelu
A: Lions de Suduiraut, 2015, Sauternes
B: Lions de Suduiraut, 2015, Sauternes
Vinné párování A: 990 Kč
Vinné párování B: 2390 Kč
Menu: 1990 Kč
Předkrmy
Žlutoploutvý tuňák, shiitake, limetový hoisin, rajčata, jemné cibulové pyré, yuzu sorbet
Mušle Svatého Jakuba a argentinské krevety, kukuřičné pyré s červeným kari, kokosovo-krevetová omáčka
Black Angus trhané hovězí, domácí barbecue, špeková nádivka, pálené bílé zelí, cizrnová majonéza s koňakem
Tažená červená řepa, fenykl, kandovaný zázvor, feta s bazalkovým krémem
Kachní rillettes s foie gras, brioška, gel z bílého portského vína
Lososový tartar, pečená bílá čekanka, citrusový dresink
Hlavní chody
Atlantická treska, otevřená raviola, pošírované vejce, divoká brokolice, omáčka s kaviárem z mořských řas
Rolovaná perlička s bylinkami, hrášek, chřest, smržová omáčka
Telecí svíčková, pečená lanýžová polenta, květák, restované houby, redukce z červeného vína
Toskánské cacciucco z ryb a mořských plodů, fregola sarda
Pečený králičí hřbet v šunce San Danielle, ťouchané brambory se špenátem, chřest, dijon omáčka
Chřestové lasagne s pecorinem, bernaise omáčka s rajčaty
Dezerty
Jahodová tartaletka, citronový krém, mascarpone
Vanilková panna cotta, borůvková espuma, bezinka, medový chips
Čokoládové parfait, vanilkový jogurt, zmrzlina ze slaného karamelu
Výběr domácích Petit Fours, cena za kus
Výběr sorbetů, cena za kus
Neobsahuje lepek
Vhodné pro vegetariány
Novinka