Silvestrovský večer

Silvestrovský večer 2025

Naši milí hosté

Rád bych vás osobně pozval na Silvestrovský večer v restauraci Portfolio, kde se s vámi rozloučíme s rokem 2025 tak, jak si zaslouží — s noblesou, skvělým jídlem a příjemnou atmosférou. Společně s naším týmem jsme připravili výjimečné degustační menu, které spojuje to nejlepší z moderní gastronomie a přináší dokonalou rovnováhu chutí. Každý chod jsme navrhli tak, aby byl malou oslavou sám o sobě.

Večer zahájíme jemným amuse bouche, které vás naladí na chuťovou cestu večera. Následovat bude zauzená mušle Svatého Jakuba se zeleným jablkem, papájou, rebarborou a šafránovým beurre blanc – svěží kombinace moře, ovoce a delikátní omáčky. Pokračovat budeme terinou z kachních jater foie gras s kardamomovým perníkem, nakládanými hrozny v Sauternes a fíky – lahodné spojení sladkých a kořeněných tónů, které připomene kouzlo svátečních chutí. Dalším chodem bude atlantická treska s tortellini z ratatouille, pečenými cherry rajčaty a humří bisque, následovaná telecí svíčkovou s grilovaným pórkem, bramborovou kaší s oříškovým máslem a smržovou omáčkou – vrchol večera, který pohladí nejen na duši, ale i na jazyku. Na závěr vás čeká dezert z marinovaných lesních plodů, sorbet z černého rybízu a šampaňská espuma, lehké a osvěžující zakončení pro poslední večer roku.

Pavel Barták, manažer restaurace

Pavel Barták,
manažer restaurace

Pavel je empatický a energický hostitel s citem pro detail. Jeho přirozená pozornost a ochota naslouchat dělají z každé návštěvy Portfolia jedinečný zážitek. Bude tu pro vás, aby se váš silvestr stal opravdu výjimečným.



MENU


Amuse bouche
 

Zauzená mušle Svatého Jakuba,
zelené jablko, papája, rebarbora, šafránový beurre blanc


Terina z kachních jater foie gras,
perník s kardamomem, nakládané hrozny v Sauternes, fíky

 

Atlantická treska, tortellini s ratatouille,
pečená cherry rajčata, humří bisque

 

Telecí svíčková, na ohni grilovaný pórek,
bramborová kaše s oříškovým máslem, smržová omáčka


Marinované lesní plody,
sorbet z černého rybízu, šampaňská espuma
 

 

Cena za menu: 4 990 Kč za osobu

 

Prosím, vezměte na vědomí, že pro potvrzení rezervace je nutné uhradit zálohu ve výši 50 % z ceny menu.
Vinné párování je možné si doobjednat na místě.

 

Proč právě u nás?

Protože věříme, že konec roku je o sdílení okamžiků s lidmi, na kterých nám záleží. Naším cílem je vytvořit pro vás večer plný radosti, pohody a chutí, které si budete pamatovat ještě dlouho po půlnoci.
Přijďte s námi oslavit příchod nového roku do prostředí, kde se potkává gastronomie, elegance a upřímná péče o hosta. Těšíme se, že s vámi prožijeme poslední večer roku 2025 – s úsměvem, sklenkou v ruce a chutí, která spojuje.

0