O nás

V našem vidění světa nenajdete odstíny šedi a stereotypní život až za hrob. My vidíme barevný svět plný příležitostí, chutí a zážitků. A přesně do takového světa vás chceme vzít. Světa, kde vše stojí na kvalitních a prověřených základech s trochou toho "koření", které oddělí dobrou večeři od prvotřídního zážitku. Aby tomu tak bylo, vzali jsme si na pomoc opravdu správně nazrálá vína, která jsou právě teď ve své nejlepší kondici.

Dovolili jsme si připravit vám také trochu krásy v interiéru restaurace, kde najdete nádherné prvky předních českých výrobců, jako jsou Brokis by Lucie Koldová, Situs nebo Hanák.

Že vám to nestačí jen číst? Rozumíme. Přijďte, budeme se na vás těšit.

Tomáš Císařovský, šéfkuchař

Tomáš Císařovský,
šéfkuchař

Zocelen prošel ohněm v restauracích V Zátiší a Bellevue, kde měl tu čest pracovat s těmi nejlepšími šéfkuchaři. Patří mezi ně například Jacques Aufreys, Petr Bureš, Carlo Bernardini, michelinskou hvězdou oceněnými Gilad Peled nebo Nicolas Sale. Co se naučil? Jak kreativní a precizní umí být? Je tu, aby vám to ukázal. Přijďte ochutnat.

Pavel Barták, manažer restaurace

Pavel Barták,
manažer restaurace

Pavel je charismatický a empatický muž plný elánu a nadšení pro každého hosta. Jeho jiskry v očích ho vždy prozradí. Bude připraven vám naslouchat, aby vám vzápětí splnil každé přání.

Aleš Pátek, zástupce šéfkuchaře

Aleš Pátek,
zástupce šéfkuchaře

Svůj první dotek s kuchyní vyzkoušel na rekreační chatě v horách, která odstartovala sjezdovku dalších skvělých kariérních můstků – např. v restauraci Circle Line pod taktovkou francouzského učitele Jacques Auffraise, nebo šéfkuchařů Carlo Bernardini, Petra Bureše, Nicolas Sale, Gilad Peled. Nemá strach experimentovat. Hotové umění, které dokáže vytvořit na talíři, si proto nesmíte nechat ujít.

 

Napsali jste o nás

  • Doporučuji všema deseti

    Skvostná restaurace, do které se nelze nevracet. Degustační menu a celý koncept fine dining v podání Portfolia je nejen chuťove perfektní, ale zároveň cenově velmi atraktivní. Personál je velmi přátelský a profesionální. Doporučuji všema deseti.

    Jakub Hejduk, 9.9.2020 - Google recenze, 5/5 hvězdiček

  • Jídlo opravdu zážitek

    Jídlo opravdu zážitek.. Chuťově neskutečné.. Skvělá obsluha a moc hezké místo..

    Alice Trešňáková, 27.6.2020 - Google recenze, 5/5 hvězdiček

  • Super zážitek

    Navštívili jsme restauraci v pěti lidech při příležitosti oslavy významné události. Naše chuťové buňky jsme nechali rozmazlit parádně vymazleným pětichodovým degustačnim menu a utopili ho ve výborném, obsluhou doporučeném vínu. App. servis naprosto dokonalý!

    Marcela, 3.7.2020 - Tripadvisor recenze, 5/5 hvězdiček

  • Doporučujeme všemi dvaceti

    S manželem jsme si na výročí udělali radost a zašli do lepší restaurace. Byli jsme nadmíru spokojeni. Skvelé jídlo, příjemný personál. Vše bylo úžasné. Doporučujeme všemi dvaceti.
    Otázka zní: Kam zajdeme příští rok na výročí na oběd/večeři??  Samozřejme do Portfolia ❤️

    Miroslava Puťošová, 31.7.2020 - Doporučuje na Facebooku

  • Megaspokojen

    Úžasné jidlo. Pravda, ceny nejsou lidové, ale jsou za totálně profesionální pristup. Ja měl kozí sýr jako předkrm. A byla to kakofonie chutí. Pak ryba dne, dnes tuňák. Víno vlašák a chardonay. A megaspokojen.

    Vlastimil Válek, 2.3.2020 - Restu recenze, 5/5 hvězdiček

  • Hmm...

    Hmm, těžko hodnotit podnik, který má si před pár lety při založení nastavil tak vysokou laťku - přesto zkusím. Velmi útulný interiér a perfektní obsluha již od vstupu. Zajímavé předkrmy vč. plátků srnčího filátka, ale zklamal mne králičí hřbet, který byl suchý. Na druhou stranu skvělý dezert a fantastická čokoládová truffle na závěr s lanýžovým olejem.....

    Beneso, 21.2.2020 - Restu recenze, 4/5 hvězdiček

  • Degustační menu

    Degustační menu bylo fantastické, vhodně zvolené vinné párování. Zažili jsme příjemný večer. Děkujeme

    Pavelm, 6.9.2020 - Tripadvisor recenze, 5/5 hvězdiček

  • Fantastická narozeninová večeře

    Perfektní precizně připravené degustační menu, moc příjemná profesionální a pozorná obsluha s výbornou prezentací. Skutečný gastro zážitek a moc příjemně strávený večer v útulných prostorách. Určitě vřele doporučujeme.

    Petrs, 27.8.2020 - Tripadvisor recenze, 5/5 hvězdiček

  • Jídlo opravdu zážitek

    Jídlo opravdu zážitek.. Chuťově neskutečné.. Skvělá obsluha a moc hezké místo..

    Alice Trešňáková, 27.6.2020 - Google recenze, 5/5 hvězdiček

  • Doporučuji všem

    Perfektní gastronomický zážitek. Doporučuji všem.

    Honza Němeček, 5.6.2020 - Google recenze, 5/5 hvězdiček

0